Kommunikation, kultur og konsistens

Din titel

Vores tilgang

U forener strategisk kommunikation, forandringsledelse og coaching. Vi arbejder strategisk med mening og mål for den enkelte og for helheden. Det fører til tydelige og målbare resultater. Det er lige meget, om det handler om at sælge flere produkter, få en mere præcis placering i markedet, udvikle sin ledergruppe eller skabe et bedre arbejdsmiljø.

Vi lader os ikke begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme og værktøjer. Det skaber mest mulig synergi og effekt for dig og ofte til et langt mindre budget, end du er vant til.

Vi tror på

Vi tror på at stærke relationer skaber de bedste resultater. Vi er en fortrolig og ligestillet sparringpartner med vores kunder. Ved at komme tæt på jer gennem længere tid har vi langt bedre muligheder for at agere proaktivt og se de potentialer, vi kan udbytte til jeres fordel.


Objekt
Objekt

Vores team

Vi er erfarne strategikonsulenter, der alle har stor ledelses- og rådgivererfaring fra en lang række danske og internationale virksomheder.

 


Peter Freisner Johansen

Ejer og rådgiver


Mette Freisner

OKR Champion


Navn Efternavn

VirksomhedsnavnKontakt Os

Her starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae.

Skræddersyet strategisk sparring

Her starter teksten. Du kan klikke her og begynde at skrive. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.